KÄVIJÖILLE

TERVETULOA KÄSITYÖMESSUILLE 26.-28.11.2021!

Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen valikoimaan.

Käsityömessuilla työnäytöksiä, työpajoja, näyttelyitä, ajankohtaisia käsityöilmiöitä ja vierailijoita käsityön parista. Runsas ohjelmatarjonta ja mielenkiintoisia näytöksiä ja haastatteluita. Inspiroidu taitavista ja persoonallisista tuotteista ja tule tekemään ostoksia!.

MESSUT AVOINNA

perjantaina 12-18

lauantaina 10-17

sunnuntaina 10-16

SIJAINTI JA PYSÄKÖINTI

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23.

Tutustu pysäköintikarttaan.

Areenan parkkipaikan lisäksi käytössä, Alaseinäjoenkadun pysäköintialue, Seinäjoen uimahalli-urheilutalon takana oleva pysäköintialue (Kirkkokadulta opastus), sekä Framin parkkitalo käytössä lauantaina ja sunnuntaina. Ilmainen pysäköinti edellämainituilla alueilla.

RAVINTOLAPALVELUT

Seinäjoki Areenan ravintolapalveluista vastaa Fazer ravintolat. Perjantai 4.10. Metsäsienikeittoa Nordic salaattipöytä Talon leipäpöytä, hummusta ja voita Tofua ja kasviksia kormakastikkeessa, riisiä Ylikypsää lähitilan porsasta ja tummaa aprikoosikastiketta Yrttipaahdettuja lohkoperunoita Kahvia ja kirsikkasmoothie Lauantai 5.10. Tomaattikeittoa ja fetajuustoa Nordic salaattipöytä Talon leipäpöytä, hummusta ja voita Peruna-kukkakaalipaistosta Uuniperunaa ja katkaraputäytettä Broilerin leikettä ja raikasta sitruunakastiketta Kuningatarkeittoa ja kauravaahtoa Sunnuntai 6.10. Kermaista lohikeittoa Nordic salaattipöytä Talon leipäpöytä, hummusta ja voita Lehtikaali- vuohenjuustopaistosta ja alkukauraa Maalaiskananpoikaa tomaattikastikkeessa Uunissa paistettua bataattia ja perunaa Kinuskirahkaa ja vaahtokarkkeja B-hallin Eventissä Raikas salaattipöytä ja uuniperunaa kahdella täytteellä • Katkaraputäyte ja kreikkalainen kasvistäyte Buffet 12,80 € ja keittolounas 9,80 €

LIPUN HINNAT OVELTA

Aikuiset 16 €

Opiskelijat / eläkeläiset / työttömät* 12 €

Nuoret (7-17v.) 8 €

3 päivän ranneke 20 €

Ryhmälippu 10 €/hlö (ryhmässä vähintään 10 maksavaa henkilöä).

Ryhmälippuvaraukset ennakkoon täältä.

Sotiemme vetaraanit Tammenlehvällä ilmaiseksi

Avustajat ilmaiseksi

* varauduthan todistamaan alennukseen oikeuttavan todistuksen/kortin

LIPUN HINNAT ENNAKKOON

Aikuiset 11,50 € *

Nuoret (7-17v.) 7,50 € *

 *Hinta sisältää käsittelykulun. Lisäksi jokaiseen tilaukseen lisätään tilausmaksu valitun toimitustavan perusteella.

TILAA LIPUT TÄSTÄ

MAKSUVÄLINEET

Huom! Areenan alueella ei ole pankkiautomaattia.

Maksuvälineeksi käy pankkikorttien lisäksi Visa, Visa Electron ja MasterCard -kortit.

Liikunta- ja kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineenä

RAVINTOLAPALVELUT

Seinäjoki Areenan ravintolapalveluista vastaa Fazer ravintolat.

TURVALLISESTI TAPAHTUMIIN

Kävijänä sinun tulee varautua siihen, että tapahtumassa saattaa olla mahdollisia turvallisuustoimia, kuten koronapassi tai maskisuositus, mikäli tautitilanne sitä vaatii.

Näistä informoimme tarkemmin kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

RYHMÄT

Ryhmän sisäänpääsyn sujuvuuden kannalta pyydämme teitä suunnittelemaan reittinne siten, että saavutte Seinäjoelle Kirkkokadun kautta. Linja-autot ohjataan pysähtymään Kirkkokatu 23:n pysäkille, Seinäjoki Areenan eteen, josta matkustajilla on suora yhteys A-sisäänkäyntiin. Ryhmämatkalaisille on oma sisäänkäynti, josta ennakkoon tilatuilla lipuilla on suora sisäänkäynti messuille. Linja-autot ohjataan pysähtymisen jälkeen jatkamaan matkaa suoraan valoristeyksen yli Alaseinäjoenkadun varrella sijaitsevalle parkkialueelle.

VARAA RYHMÄLIPUT TÄSTÄ

PAIKALLISLIIKENTEEN AIKATAULUT

Seinäjoen paikallisliikenteen linjat 5, 8, 10 ja 13 liikennöivät Matkakeskuksen ja Seinäjoki Areenan välillä perjantaina ja lauantaina. Katso aikataulut, reitit ja hinnat: Komia Liikenne

Taksi Seinäjoki
puh. 0100 84999