TERVETULOA PYTINKIMESSUILLE!

 

Kevät on perinteisesti uudistumisen aikaa. Tähän tarpeeseen iskee myös Pytinkimessut, josta rakentamista tai remontointia suunnitteleva voi tehdä hankintoja ja hankkia tietoa tulevaan projektiinsa tai uusia ideoita johonkin muuhun kodin uudistamista vaativaan ongelmaan.

Kunnat ja kaupungit ovat tämän vuotisilla messuilla hyvin edustettuina, joten tonttitarjontaa ja kotiseututietoa on hyvin luvassa sitä kaipaaville. Monipuolinen lavaohjelma ja työnäytökset takaavat kävijälle Pytingin osalta kattavan kokonaisuuden rakentamisen ja remontoimisen osalta.

Messuja saapuu juontamaan Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Anni Hautala. Remonttipiiskurina tunnetulla Perttu Sirviöllä on oma remppapiste messuhallissa, jossa hän antaa ratkaisuja kinkkisiin remppaongelmiin.

Inspiraatiota tulevaan kevääseen messuilta löytyy houkuttelevien parveke- ja terassiratkaisuiden muodossa. Ulkotiloista on tullut jo lähes sisätilojen vertaisia ajanviettopaikkoja, joihin panostetaan ja niiden halutaan olevan kauniita ja toimivia.

Sisustaminen on trendinä noussut yhä tärkeämpään asemaan yhtenä kodin viihtyvyyden tekijänä. Pytinkimessuilta löytyy tätäkin puolta aikaisempaa enemmän niin näytteilleasettajilta kuin ohjelmapuolelta. Messujen ajan yleisölle pikavinkkejä pieniin kodin sisustusongelmiin on antamassa sisustussuunnittelija.

Samaan aikaan toisessa hallissa uusi ruoka- ja juomatapahtuma Maistuva, paljon koettavaa yhdellä lipulla!

Pytinki 30.-31.3.2019

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23

Messut avoinna:

la – su 10 – 17

liput 14/10 €

#PYTINKIMESSUT