SARKAMESSUJEN NÄYTTEILLEASETTAJAT 2020

NÄYTTEILLEASETTAJATUOTETIEDOT
4dBarn Oy
www.4dbarn.com

Osasto 8b1
Toiminnallisen suunnittelun ja valmennuksen tavoitteena on sujuvat arkirutiinit tinkimättä yhtään lehmien ja yrittäjien hyvinvoinnista.

4dBarn Oy:n palvelut keskittyvät robottinavetan työajan käytön tehostamiseen sujuvien työrutiinien, suunnitellun lehmäliikenteen ja portituksen avulla.
AgriHusu OyAmmattimatkoja ja pientarvikkeita. Tule tutustumaan digitaaliseen brix mittaukseen.
AgriToukola Machinery OyAgriToukola Machinery on täyden palvelun kotimainen konetalo. Myymme koneita peltoviljelyyn ja kotieläintiloille. Esittelemme mm. Bressel und Laden rehuleikkurin, Western eläintenkuljetusvaunun ja Müthing-murskaimen. Tutustu myös muihin tuotteisiimme www.agtm.fi
Agrolink OyMyymme ja markkinoimme korkealaatuisia Gallagher aitatuotteita, Goodnature tuholaistorjunta tuotteita, valvontajärjestelmiä ja linnunpelättimiä, jotka testattu toimiviksi.
Algol TechnicsEsittelemme KWB -biopolttokattiloita. KWB:n järjestelmät ovat erityisen ympäristöystävällisiä. Ne säästävät energiaa ja ovat kustannustehokkaita sekä vähäpäästöisiä.
Antti-Teollisuus OyKuivurit
Arla OyArla Oy on Sipoossa toimiva yritys, joka jalostaa ja markkinoi noin 500 suomalaisen maitotilan maidon ja on Suomen toiseksi suurin meijerituotteiden toimittaja.
Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluvat Arla Oy Sipoo, Hämeenlinnan Osuusmeijeri, Kaustisen Osuusmeijeri, Arla Oy Itä-Suomi, Laaksojen Maitokunta, Limingan Osuusmeijeri, Paavolan Osuusmeijeri, Arla Oy Pohjois-Suomi, Porlammin Osuusmeijeri, ja Ruhan Meijeri.
AS E-BetoonelementAdvantages of Acontank farm container: long-life (corrosion and leakproof); maintenance free; flexible installation: ground, half of fully reclaimed; compliance with the customer's needs: open or covered construction. Easy and quick installation.
Acontank farm container capacity: capacity 120 m3 to 9398 m3; diameter 7.4 m (10 elements) up to 44.7 m (60 elements); the height of the wall elements of the container can be selected according to the required storage capacity of 3, 4 or 6 meters.
Atria Tuottajat
Avant Tecno OyAvant pienkuormaimet maatalouteen, viher-rakentamiseen, kiinteistöhoitoon, rakentamiseen ja purkuun, kunnille, kaupungeille ja seurakunnille.
Best-Hall OyBest-Hall maataloushalleja ovat mm. pihatot, laakasiilot, konesuojat ja kuivalantavarastot. Best-halli räätälöidään vastaamaan tarpeitasi. Suuri ja pilariton tila voidaan haluttaessa jakaa erillisiin osiin, joissa lämmöneristykset ja lämpötilojen hallinta suunnitellaan yksilöllisesti.
Biofarm OyMilka täydennysrehut kotieläimille.
BT-Agro Oy
Cemagro OyLannoitteet.
Conexx / Westmoor Oy
DairyTec OÜMaatalouskoneiden ja -laitteiden osto, myynti ja asennus sekä konsultointipalvelujen tarjoaminen navettatekniikkaa valittaessa.
Dava Foods Finland Oy / Dava Foods TarvikeDAVA Foods Finland Oy:n tarvikeosaston asiantunteva henkilöstö auttaa kaikissa siipikarja- ja muuhun kotieläintuotantoon liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat Big Dutchman, SKOV, Multifan, VDL, Jansen Poultry, Prinzen, Moba ym. laadukkaat laitteet, asennukset, huollot ja varaosat.
DeLaval OyNavetan laitteet ja tarvikkeet lypsyyn, ruokintaan, ilmanvaihtoon, sisustamiseen.
Demeca OyMaatilakokoluokan Kiintomädätys -biokaasulaitokset, lietepumput ja lietteenkeräysjärjestelmät, navetan automaattinen kuivitusjärjestelmä sekä navetan luonnolliset ilmanvaihtoratkaisut. Parannamme maatilojen kannattavuutta ja hyvinvointia.
DolphinDolphin pesuvoimaa vedestä. Kolmivaiheinen höyrypesumenetelmä mullistaa puhdistuksen.
Uudella kolmivaiheisella höyrypesumenetelmällä peset, huuhtelet ja imuroit samanaikaisesti.
Tutkimuksen mukaan höyry tappaa jopa 99% haitallisista kodin bakteereista!
Työnäytökset osastolla. Tervetuloa!
EastmanEastmanin tuotevalikoimasta löydät parhaan ratkaisun kaikkeen rehunsäilöntään olosuhteista riippumatta.
Eko-Erotus OyEko-Erotus Oy patentoidut separaattorit teollisuuteen sekä maatalouteen.
Eläinten terveys ETT ry
Envitecpolis Oy
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, maaseutuyksikköRakennetukien tavoitteena on elinvoimainen maaseudun kehittäminen myöntämällä investointitukea rakentamiseen ja muihin investointeihin.
Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitos
Eurofins Viljavuuspalvelu OyKattavat analyysipalvelut maatalous- ja puutarhatuotantoon.
Eurotrading OyBonsilage rehunsäilöntäaineet, Schaumann naudan- ja sianrehut.
Faba oskFaban osastolta löydät monipuoliset palvelut ja tuotteet eläinaineksen kehittämiseen, lisääntymiseen ja eläinten hyvinvointiin.
Upeita lehmiä osastollamme ja myös eläinlääkäri kertomassa terveydestä. Lisäksi hyviä messutarjouksia.
FarmPlan OyMaatalousrakennusten suunnittelu-, rekennesuunnittelu- ja rakennuttamispalvelut.
FeedexKotimainen perheyritys, joka valmistaa rehuja lehmille, sioille ja hevosille. Palveluun kuuluvat tilakohtaiset ruokintasuunnitelmat ja erikoisrehut.
Fin Door Oy
Finanssila OyMaatiloihin erikoistunut tili- ja konsultointitoimisto. Erityisosaamisena maatilojen yhtiöittäminen, maatila oy:n taloushallinto ja sähköiset tilitoimistopalvelut.
Finlactic OySuomalaisen Finlactic Oy:n kehittämästä ainutlaatuisesta LAKTA®-sarjasta löytyy säilöntäratkaisuja niin lihasikaloille, välikasvatukseen kuin emakkotiloillekin. Kaikki tuoteperheen tuotteet perustuvat maitohappoon ja ovat muurahaishappovapaita.
Finncover pressuhallitFinncover pressuhallit.
FinnLacto Oy
Hankkija OyHankkija Oy on aktiivinen toimija suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Hankkija haluaa auttaa suomalaista maanviljelijää tuottamaan laadukasta, puhdasta ja suomalaista ruokaa oman innovatiivisen ruokinta- ja kasvuohjelma-asiantuntijuuden ja kustannustehokkaiden koneratkaisuiden kautta.
Happowa OySuunnittelemme, valmistamme ja myymme laitteistoja hapottamiseen, peittaukseen ja lannoittamiseen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös säilöntäaineen kuljettamiseen tarkoitetut Fellow-säiliöt.
Hargassner FinlandHargassnerilla on kaikille sopiva Biolämmitysjärjestelmä. Pienen omakotitalon lämmitysjärjestelmästä aina isompiin keskuslämmitysjärjestelmiin sekä hotellien, julkisten rakennusten tai suurien maatilojen lämmitysjärjestelmiin.
Hasak Oy
HCP / WeidemannWeidemann hoftracit, pyöräkuormaajat, teleskooppipyöräkuormaajat ja kurottajat.
HKScan Finland OyHKScanin lihanhankintamme perustuu yhteistyösopimuksiin. Tarjoamme lihantuottajille luotettavan ja kilpailukykyisen lihan markkinointikanavan, toimivat eläinkuljetukset ja kattavat asiantuntijapalvelut. Välitämme myös ruokinnan komponentteja, kuten kivennäisiä, liemirehuja ja viljaa.
Hortilab Oy AbHortilab Oy Ab on suomalainen Finasin akkreditoima (T187) ja Ruokaviraston hyväksymä laboratorio. Meillä on kokemusta maatalous- ja puutarhasektorin analyyseistä yli 40 vuoden ajalta. Tewmme mm. viljavuustutkimukset, viljojen laatutestit sekä tuoteselosteanalyysit lannoitelain mukaisesti. Tule tutustumaan ja hakemaan messutarjouksemme!
Husqvarna Group
Insinööritoimisto Vesi ja Energia Oy
IOPARIKotimainen toimija, maatalousrakentamisen erikoisosaaminen.
Rakennus- ja toiminnallinen suunnittelu.
Lypsyrobotit M2erlin, Packo -maidon jäähdytys- ja säilytysjärjestelmät,
TKS -eläinten ruokintajärjestelmät, JOZ- rehuntyönnin- ja lannanpuhdistus-laitteet.
Asennukset, huolto, varaosat. Kokonaisvaltainen rakentaminen.
IPF TekniikkaClen tuotteet.
JGarage OyMyynnissä ja esittelyssä Kraiburg matot.
JH Fresh Store OyPolttoainekäyttöiset Weltem lämmittimet.
Jita OyJita valmistaa kotimaiset putki- ja kaivotuotteet kaikkiin maatalouden putkituksiin! Meiltä myös kiinteistökohtaiset jätevesijärjestelmät kohteeseen kuin kohteeseen. Tervetuloa tutustumaan!
Junkkari Oy
Kaarirakenne OyItsekantavat teräskaarihallit Avaimet Käteen -palveluna.
Kanagri Oy
KeraGroup Tuotantotilarakennuksiin valoharjat ja hormit, pihaton ja maneesien ikkunat sekä tuuletus- ja savunpoistoratkaisut. Valokatteet, monikerros- ja ponttikerroslevyt kaikenlaisiin rakennuksiin.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Luonnonvara-alaKoulutamme luonnonvara-alan osaajia.
KoneviestiAmmattilehti
Kortesniemi KyRyhti-Hallit ja -Tallit asiakaslähtöisesti maa- ja hevostalouden tarpeisiin.
Kurikan Hyväkone Oy
Lakeuden Siilo OyDancorn kuivaavien siilojen maahantuonti, myynti ja huolto.
Lantmännen FeedLantmännen Feed on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset.
Latter NT OÜKarjatilojen sisustus ja kalusteet, projektisuunnittelu, valmistus, myynti ja asennus.
Ledistys OyLED-valaistusratkaisut maatalouteen ja teollisuuteen. Tutustu Suomessa valmistettuun Moduled- ja Profiled-valaisinmallistoon; täysin modulaarinen ja erittäin kustannustehokas valaistusratkaisu korvaamaan loisteputki- ja muut perinteiset valaisimet.
Lujabetoni OyKotimaiset huippulaadukkaat CE-merkityt betonielementit suoraan Suomen suurimmalta maatalouselementtien toimittajalta.
LVI Suihkonen OyNavetoiden lvi-suunnittelu ja -urakointi yli 50 uudiskohteen kokemuksella.
LähiTapiola Etelä-PohjanmaaLähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Elämänturvayhtiönä tarjoamme erilaisia ennakointi-, turvallisuus- sekä hyvinvointiratkaisuja ja -palveluita, joiden avulla eteläpohjalaisten arjesta tulee entistä turvallisempaa, taloudellisesti menestyksekkäämpää ja terveempää.
Maakunnan AutoMaakunnan Auto on täyden palvelun autotalo. Meiltä löytyvät uudet Toyota henkilö- ja pakettiautot, huolto, varaosat, korikorjaamo ja autonvuokraus palvelut.
Maaselän Kone Oy
Maaseudun Tulevaisuus & Aarre-lehtiAmmattilehdet
Maatalousyrittäjien eläkelaitos MelaMelan osastolla tarjolla tietoa maatalousyrittäjän työeläke- ja tapaturmavakuuttamisesta sekä työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluista. Tervetuloa keskustelemaan Mela-turvasta!
MaatilankoneMonipuolinen maatalouden nettikauppa.
Maitoyrittäjät ryMaitoyrittäjät ry:n jäsenet ovat maidontuotannosta, itsensä kehittämisestä ja verkostoitumisesta kiinnostuneita maitoyrittäjiä ja heidän perheenjäseniään ympäri Suomea yrityskoosta ja tuotantotavasta riippumatta. Tehtävämme on valmentaa jäsenyritystemme kilpailukykyä eurooppalaiselle huipputasolle parantamalla johtamisosaamista ja maitoyrittämisen edellytyksiä.
Mestarifarmi Oy
Metsänomistajat, MhyMetsänhoitoyhdistykset ovat metsänomistajien oma etujärjestö. Kerromme metsäsi mahdollisuuksista ja hoitotarpeista. Autamme sinua tekemään kannattavimman puukaupan, kun on sen aika. Metsänhoitoyhdistykseltä saat kaikki metsääsi liittyvät palvelut taimesta tukkipuuksi. Tarjoamme monipuolisia palveluita metsänomistajille kaikkialla Suomessa. Teemme työtä sen eteen, että metsänomistamiseen on Suomessa mahdollisimman hyvät edellytykset.
Minun Maatilani OhjelmistoratkaisutMinun Maatilani -ohjelmistot: monipuoliset, selainpohjaiset ohjelmat. Nautatiloille kattavat ja räätälöitävät moduuliratkaisut eri tuotantosuunnille, uutuutena Movet-linkki. Uusittu KarjaKompassi on apuna ruokinnan suunnittelussa ja seurannassa. Kasvitiloille uudistettu viljelysuunnitteluohjelma Wisu, jossa on mukana myös SmartFarming-moduuli. Wisusta on myös mobiiliversio MobiWisu ja kasvitautien torjunnan avuksi WisuEnnuste. Kaikille maatiloille ja pienyrityksille talousohjelma WebWakka ja WebWakkaPro sekä WakkaKuitti.
MTK-Etelä-PohjanmaaMaataloustuottajien etujärjestö.
NHK-Keskus OyNHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys. Korkealaatuiset tuotemerkkimme ja alan kehittyneimmät menetelmät ovat avain edulliseen ja laadukkaaseen rehuntuotantoon sekä tehokkaaseen ja kannattavaan maatalouteen.
Nipere OyRivakka valssimyllyt, lietsot ja laitteet.
Nordica Oils Finland OyVoiteluaineet.
NY-TEK Oy- Beltscoop 2000 Kuivikkeenlevitin
- Albutt 220HX Kauhaleikkuri
OmaSpPankki- ja rahoituspalvelut.
Oy Neko AbLannoitteet: kiinteät- ja nestelannoitteet, tavanomaiseen ja luomuviljelyyn soveltuvia. Puutarha-alan tuotteita.
PEL-tuote Oy
Pellon
Pihlajan MonitoimiTuotantotilojen betonipintojen uritusta liukkauden estämiseksi ja hoitajien sekä eläinten hyvinvoinnnin ja turvallisuuden lisäämiseksi. Betonin sahauspalvelu tuotantotiloissa, lattiat, seinäsahaus ja oviaukot.
ProAgriaProAgrian Strategia+ -konsultit ovat apunasi yrityskokonaisuutesi kehittämisessä. Mukana ovat myös johtamis- ja talouspalvelumme, Neuvo 2020 sekä Kustannuspuntari, jolla seuraat näppärästi ruokinnan kustannuksia. Tule keskustelemaan, millainen on ilmastoviisas maatilayritys. Mukana Bisnes+ Dokumenttipankki, sähköinen kasvinsuojelututkinto sekä hiilijalanjälkilaskuri Biocode. Onnistumme yhdessä! Yhteisosastolla mukana Minun maatilani -ohjelmistot (Mtech), Faba, ETT ry, Seilab Oy ja Maveplan Oy.
PuuvirratPuuvirrat Oy on klapintekijän, puulämmittäjän ja tulisijan omistajan verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita klapien valmistamisesta tuhkan poistoon. Tuotevalikoimastamme löytyvät klapisäkit, takkatarvikkeet, suojapeitteet ja puuliiterit. Osastolla esittelemme uuden manuaalisen klapien pakkauslaitteen, jolla voi pakata 40 ja 60L verkkopusseja. Myymme myös klapisäkkejä ja muita tuotteita osastollamme. Tervetuloa käymään!
Ransuco OyRansuco Oy on kotimainen tavarantoimittaja navetoille ja sikaloille. Oman tuotantomme lisäksi edustamme korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Jourdain, Kraiburg, Sveaverken, La Buvette, SKOV ja Skiold.
Rekitec OySeparaattorit, pumput, sekoittajat ja rumpukompostorit.
Ruti-Kuivikkeet / Epira OyKotimaiset Ruti-kuivikkeet sekä tuotanto- että harraste-eläimille
tutustuttavissa faban osastolla.
Kuivikkeet ovat ekologisia, tasalaatuisia ja kustannustehokkaita.
Eläinten hyvinvointi on ykkösasia.
Kuivikkeilla on hyvä saatavuus ympäri vuoden ja ympäri Suomen.
Sedu - parasta maaseudun ammattilaiselleVahvista osaamista tai vaihda uudelle uralle! Sedu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia maatalouden, maarakennuksen, logistiikan ja metsäalan ammattilaisille. Opiskele tutkinto, tutkinnon osa tai vahvista osaamistasi lisäkoulutuksissa. Voisitko sinä olla uusi maaseutuyrittäjä tai maatalousalan ammattilainen? Tule osastolle, keskustellaan lisää!
SeiLab
Seinäjoen ammattikorkeakoulu - SeAMK RuokaSeinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella agrologi (AMK) -tutkinnon ja hankkia valmiudet maatalouden ammattilaiseksi. Opinnoissa korostuu agrologin ydinosaaminen: ruoantuotanto ja sen taloudellisuus, kotieläinten hyvinvointi, agroteknologia, ympäristöasiat ja markkinointi.
Seinäjoen jäätelö
Seinäjoen Kuninkuusravit 2020Ravivuoden valtakunnallinen päätapahtuma Kuninkuusravit järjestetään Seinäjoella 31.7.-2.8.2020. Tule mukaan aitoon, perinteikkääseen juhlatunnelmaan! Kunkkarit mukana messuilla hevosineen osastolla 2D.

Sarka-messuravit to 30.1. klo 18, tervetuloa!
Semex Finland OyNaudanjalostukseen liittyvät tuotteet ja palvelut. Pakastesiemenannoksia Kanadasta ja Sveitsistä, jalostusneuvontaa, genomitestausta, aktiivisuusmittareita, tilasiemennyskoulutusta ja siemennystarvikkeita.
Snellmanin Lihanjalostus Oy / Figen OySnellman tekee tiivistä yhteistyötä noin 1500 naudan- ja siantuottajan kanssa. Ainutlaatuinen gm-vapaa tuotantoketju kasvaa ja kehittyy. Tervetuloa mukaan menestyvään joukkoon!
SoilfoodSoilfood rakentaa parempaa kasvukuntoa poistamalla satoa rajoittavia tekijöitä yksitellen ja lohkokohtaisesti. Näin saat peltosi tuottamaan parempia satoja kustannustehokkaasti pienemmällä riskillä. Samalla viljelyn ympäristöhaitat pienenevät.
Solmaster OyLattiapinnoitteiden osaamista vuodesta 1976 lähtien.
SR-Harvesting OyPronar, RMH, Rolmako, Cowconnect, Valparts, raskaskonehuolto.
Stecos Oy / ProDoorSuomalaiset laadukkaat taitto-ovet tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyy myös karmi- ja palo-ovet.
SuojainExpertti
Suomen Ayrshirekasvattajat ry
Suomen metsäkeskusMetsäkeskuksen osastolla (4a) tarjolla tietoa metsistäsi ja Metsään.fi-palvelusta, ajankohtaisista metsäveroasioista, ilmastoviisaasta metsänhoidosta, turvesuonpohjien ja peltoheittojen metsityksestä, kulotuksesta, suometsien puunkorjuusta, metsänomistajille suunnatuista koulutuksista ja palvelukehityksestä, puurakentamisesta, luonnontuotealan kehittämisestä, vesiensuojelusta ja monesta muusta ajankohtaisesta asiasta.
Suomen Tilasäiliö OyMueller maitosäiliöiden ja siilojen maahantuonti ja myynti, myös varaosat ja asennuspalvelu.
Suomen Yrittäjäopisto Suomen Yrittäjäopiston agritiimi tarjoaa koulutus- ja kehityspalveluita niin maatilayrittäjille kuin maatilojen sidosryhmillekin. Olemme maataloussektorin aito kumppani, joka vahvistaa maaseudun yritystoimintaa.
Sähköasennus Saukko Oy
TarviketukkuMilwaukee -akkutyökalut, käsi-, ja erikoistyökalut, kiinnitystarvikkeet, Boxo kalusteet jne. Tule tutustumaan yli 300 000 tuotteen valikoimaan.
Teollisuushankinta OyRehunsäilöntä, utarehygienia, desinfiointi ja eläintenhoito tuotteet.
Termater OyKattoelementit, liimapuurakenteet ja lietesäiliön katot.
Termater Oy
Terve karja kannattaaLypsykarjan strateginen terveydenhuolto – karjan terveys talouden kilpailutekijänä
Terve karja kannattaa hankkeen tavoitteena on parantaa Pohjois-Pohjanmaan maitotilojen taloudellista tulosta kohottamalla ennaltaehkäisevä terveydenhuolto osaksi maitotilan strategiaa. Hankeen painopisteet ovat tautisuojaus, terveystietokannat sekä tiedotus ja vaikuttavuus.
Tilavahti.comValvontaratkaisut - suunnittelusta asennukseen.
TKS Agri / Kainberg LantbrukTKS karjan ruokintalaitteet, mattoruokkijat, kiinteät apesekoittajat, täyttöpöydät, kiskoruokkijat ja paalisilppurit.
Osastolla uutusmalli Easyfeed multifill aperobotti.
Tokki OyJourdain kalusteet, Spinder kalusteet, vesipedit, Renn myllyt, Hi-Hog.
Triotec OyTriotec Oy on metallialan konepaja, joka valmistaa, myy ja markkinoi korkealaatuisia karjankasvatusjärjestelmiä, siiloja sekä kuljettimia.
Tume
Turun Konekeskus Oy
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) |
Finnish Safety and Chemicals Agency
ValioValio on maitotilayrittäjien omistama. Luomme hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti.
Valmakauppa
VANA Valmisnavetta Oy
Veljekset Ala-Talkkari OyVeto kiinteänpolttoaineen kattilat ja polttolaitteet. Veto Cont S valmis lämpökeskus. AT Lumilingot ja hiekoittimet.
Versowood
Viljelijän Avena Berner
VilomixTärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat vitamiiniliuokset, vitamiinijauheet ja -rakeet, vitamiini- ja hivenaineseokset, rautavalmisteet, propyleeniglykolivalmisteet, maha- ja suolistoaineet, erikoisrehut, kivennäisseokset ja hygieniatuotteet. Lisäksi valikoimiin kuuluvat TalliPro hevosrehusarja, lypsylaitteistojen pesuaineet, hygieniatarvikkeet, biologiset rehunsäilöntäaineet sekä nestemäiset kompleksilannoitteet.
VinyylitaloHuoltovapaat Vinyyliverhous paneelit ja Vinyyliaidat. Pitkä takuu ja ei enää ikinä maalausta!
Wedholms-KylmäkärkiWedholms tilasäiliöt 1600-40000 l. Tilasäiliöiden kylmähuoltoa kaikille tilasäiliöille.
Wikli Group Oy
www.betonikoneet.comKaikki rakennuskoneet.
Ylistaron Terästakomo OyPalax