ETELÄ-POHJANMAAN PYTINKI OY

 

ETELÄ-POHJANMAAN PYTINKI OY ON PERUSTETTU VUONNA 1995, JOKA TUNNETAAN JOKA KEVÄISISTÄ RAKENNUSALAN PYTINKIMESSUISTA. TAMMIKUUN LOPULLA/HELMIKUUN ALUSSA MESSUHALLIN VALTAA SUOMEN AINOA SISÄNAVETTA-TAPAHTUMA, JOLLOIN MAATILARAKENTAMISEN, METSÄN JA ENERGIA-ALAN AMMATTILAISET KOHTAAVAT SARKAMESSUILLA. LOKAKUUN ALUSSA VUOROSSA ON KÄSITYÖMESSUT. TERVETULOA TUTUSTUMAAN MESSUTARJONTAAMME!

 

Henkilökohtainen kontakti on tutkitusti tehokkain tapa luoda uusia kaupallisia kontakteja. Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy toteuttaa ammattitaidolla kohdennettuja tapahtumia oheispalveluineen, joissa myyjät ja ostava yleisö kohtaavat. Pidämme yllä tapahtumien laatua tutkimalla jatkuvasti sekä näytteilleasettajien että kävijöiden mielipiteitä.

Tarjoamme luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä haluamme kehittää messutapahtumia yhä paremmiksi ja näytteilleasettajien sekä messuvieraiden tarpeita vastaaviksi.

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy:n omistaa sataprosenttisesti Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö. Säätiön ovat perustaneet rakennusalan ammattilaiset; E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry ja E-P:n rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry. Nämä yhdistykset ovat Pytingille merkittävä voimavara, sillä ne ovat vuosittain aktiivisesti mukana messujen järjestelyissä hoitaen talkoovoimin mm. messujen järjestysmiestehtävät, liikenteenohjauksen, erilaiset rakentamis- ja purkutyöt sekä lipunmyynnin.

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy:n hallitus

SARKA

1.-2.2.2019

PYTINKI

30.-31.3.2019

KÄSITYÖ

4.- 6.10.2019