SEMINAARIT

PERJANTAI 26.1.2024

TILA 70 A

KLO 12.30-14.00

Kehittyvien kotieläintilojen johtaminen

Seminaarissa käsitellään kotieläintilojen johtamiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia sekä esitellään kahden eri tutkimushankkeen tuloksia.

 

Ohjelma

  • Kehittyvien kotieläinyritysten johtamisen haasteet ja mahdollisuudet – tuloksia yrittäjäkyselystä, Leena Rantamäki-Lahtinen, Helsingin yliopisto
  • Osakeyhtiömuotoisten maatalousyritysten talouden tunnusluvut, Jukka Tauriainen ja Jarkko Niemi, Luonnonvarakeskus
  • Täsmätuotanto sika- ja maitotilojen johtamisen, eläinten hyvinvoinnin ja tuotteistamisen apuna, Jarkko Niemi, Luonnonvarakeskus
  • Keskustelu

lmoittaudu Ruokaprovinssi-dialogiin:
Ruokajärjestelmä on murroksessa – miten menestyä?

Ruoka meitä kaikkia yhdistää. Maailman muuttuva tilanne on saanut meidät yhä enemmän pohtimaan sitä, mitä ruokaa ja miten sitä tuotetaan tulevaisuudessa. Myllerrys synnyttää myös uusia menestymisen paikkoja. Kokoamme ruokaketjun edustajia Sarka-messujen yhteydessä olevaan tilaisuuteen keskustelemaan yhdessä aiheesta Ruokajärjestelmä on murroksessa: miten menestyä?​ Tule paikalle sellaisena kuin olet ja omalla taustallasi, toivomme hyvin monipuolista keskustelua aiheesta*.  Aiheeseen meidät johdattaa SeAMK:sta Anu Palomäki. Varsinaisen keskustelen vetää kehittämisasiantuntija Terhi Välisalo Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten yrityspalveluista, joka toimii osana ProAgria Etelä-Pohjanmaata. Tilaisuudessa paikalla ovat vain keskustelun osallistujat, ei yleisöä.

  • Perjantaina 26.1.2024 klo 9.30 – 10.30, kahvit ja epakset tarjolla 15 min ennen tilaisuutta
  • Perjantaina 26.1.2024 klo 11.00 – 12.00, kahvit ja epakset tarjolla 15 min ennen tilaisuutta

Paikka: Seinäjoki Areena, Sarka-messut, tila 70A, joka on lähinnä Kirkkokadun puoleista A-ovea sisääntulokerroksessa. Kaikki ilmoittautuneet saavat Sarka-messulipun. Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta/tilaisuus.

Tervetuloa!

*Käytämme tapahtumassa menetelmänä Erätauko-dialogia. Kyseessä on ohjattu keskustelu, jota käydään osallistujien ymmärryksen kehittämiseksi käsiteltävästä aiheesta. Dialogin oivalluksia kirjaamme ylös Cities2030-hankkeen tarkoituksiin nimettöminä.

Ilmoittaudu dialogikeskusteluun viimeistään to 25.1!

Järjestäjät: MKN yrityspalvelut/ProAgria Etelä-Pohjanmaa ja Into Seinäjoki / Cities2030 -hanke