MAISTUVA OHJELMA 30.-31.3.2019

 

Maistuvan isäntänä Jyrki Sukula ja juontajana Nanna Rintala

LAUANTAI
30.1.2019
KLO 10-17

11.00 KASVISRUOKAA KAIKILLE, HELPPOA, NOPEAA JA RAVITSEVAA KASVISRUOKAA
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

12.00 MITKÄ ASIAT VAIKUTTAVAT RUOKAAN JA SEN MAKUUN?
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

13.00 HÄVIKKIKOKKAUSTA, perunankuoria ja kaalinlehtiä
Nanna Rintala, 
ruokabloggaaja, tv-kokki

14.00 PÄÄSIÄISEN KALARUOAT PIENELLÄ VAIVALLA
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

14.30 VINKKEJÄ KODIN JUHLIEN TARJOILUUN ERITYISRUOKAVALIOT HUOMIOIDEN
Tuija Biskop
, toiminnanjohtaja, Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Martat ry

15.00 SIRKKA-QUESADILLAT 
Aija Viitaniemi, ChefBug

15.00 VIINITASTING
Maistellaan ja tutustutaan Jyrki Sukulan johdolla neljään erityyppiseen viiniin. Mukana Pirjon Pakarin leivät sekä Kolatun Juustolan juustot.

Tastingin hinta on 20 euroa hlö. Kesto noin 30 minuuttia.

Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään pe 22.3. messut@pytinki.fi

16.00 VÄLILLÄ ON HYVÄ MENNÄ KAUAS, ETTÄ VOI NÄHDÄ LÄHELLE – Mitä 15 vuotta viininviljelijänä on opettanut?
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

SUNNUNTAI
31.1.2019
KLO 10-17

11.00 MITKÄ ASIAT VAIKUTTAVAT RUOKAAN JA SEN MAKUUN?
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

12.00 PÄÄSIÄISEN KALARUOAT PIENELLÄ VAIVALLA
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

13.00 RUISSIRKKALASTUJA HERKKUTOUKKIEN KERA, KYYTIPOIKANA HEDELMÄ-BASILIKA-SIRKKASMOOTHIETA
Aija
Viitaniemi, ChefBug

14.00 VÄLILLÄ ON HYVÄ MENNÄ KAUAS, ETTÄ VOI NÄHDÄ LÄHELLE – Mitä 15 vuotta viininviljelijänä on opettanut?
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

15.00 KASVISRUOKAA KAIKILLE, HELPPOA, NOPEAA JA RAVITSEVAA KASVISRUOKAA
Jyrki Sukula, yrittäjä, kokki, viinitilallinen

16.00 HÄVIKKIKOKKAUSTA, perunankuoria ja kaalinlehtiä
Nanna Rintala, ruokabloggaaja, tv-kokki