MAISTUVA OHJELMA 28.-29.3.2020

 

Maistuvan isäntänä Hans Välimäki ja juontajana Nanna Rintala

LAUANTAI
28.3.2020
KLO 10-17

11.15 HANS VÄLIMÄEN KUULUMISIA, keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija
Haastattelu Nanna Rintala

11.30 RIISTARUOKAA, hirvi stroganoff ja perunamuusi
Hans Välimäki
, keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

12.30 QUINOA, parsakaalisalaatti ja vinkkejä quinoan käyttöön
Nanna Rintala, 
ruokabloggaaja, tv-kokki

13.00 KAKUN KORISTELUNÄYTÖS ”Oikeita kukkia ja lehtikultaa”
Henna bakes, kakkutaiteilija
Haastattelu Nanna Rintala

13.30 EKOLOGINEN METSÄSTYS
Hans Välimäki
keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

14.00 RIISTARUOKAA: pannulla paistettuja peltopyitä, pastilla du cacao ja punaviinikastiketta 
Hans Välimäkikeittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

14.30 TUOREET OLYMPIAMITALISTIKOKIT 
Juha Aalto ja Marko Isokallio, Fazer culinary team
Haastattelu Nanna Rintala

15.00 HERKKUVOHVELIT HÄRKÄPAVUSTA
Nanna Rintala, ruokabloggaaja, tv-kokki

SUNNUNTAI
29.3.2020
KLO 10-17

11.15 HANS VÄLIMÄEN KUULUMISIA, keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija
Haastattelu Nanna Rintala

11.30 RIISTARUOKAA: pannulla paistettuja peltopyitä, pastilla du cacao ja punaviinikastiketta
Hans Välimäki,
keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

12.00 TUOREET OLYMPIAMITALISTIKOKIT
Juha Aalto ja Marko Isokallio, Fazer culinary team
Haastattelu Nanna Rintala

12.30 HERKKUVOHVELIT HÄRKÄPAVUSTA
Nanna Rintala, ruokabloggaaja, tv-kokki

13.30 JOUTSENKAKKU – suosikkikakku lastenjuhliin
Henna bakes, kakkutaiteilija
Haastattelu Nanna Rintala

14.00 EKOLOGINEN METSÄSTYS
Hans Välimäki, keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

14.30 RIISTARUOKAA: hirvi stroganoff ja perunamuusi
Hans Välimäki, keittiömestari, Michelin-palkittu ravintoloitsija

15.00 QUINOA – parsakaalisalaatti ja vinkkejä quinoan käyttöön
Nanna Rintala, ruokabloggaaja, tv-kokki